Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά Ψαριανού μετά τη χυδαία ανάρτηση για τους καθηγητές

Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά Ψαριανού μετά τη χυδαία ανάρτηση για τους καθηγητές

Οργή στην εκπαιδευτική κοινότητα από τις δηλώσεις του, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος την Τρίτη εξαπέλυσε «πυρά» κατά των καθηγητών, μέσω social media, με αφορμή την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων.

Διαβάστε επίσης: Άθλια επίθεση Ψαριανού στους καθηγητές για την Τράπεζα Θεμάτων – Τους αποκάλεσε «καθάρματα» και «αρχιμαφιόζους»

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι» όπως λέει ο μετακλητός του;

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή», σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ψαριανού. «Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες», επισημαίνει η Ομοσπονδία, καλώντας τη ΝΔ να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή και να απαντήσει εάν συμφωνεί με αυτές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter