Η ομάδα Δίας του Αιγάλεω καταδίωξε αυθαίρετα τους νεαρούς στο Πέραμα

Η ομάδα Δίας του Αιγάλεω καταδίωξε αυθαίρετα τους νεαρούς στο Πέραμα

Η φονική καταδίωξη των νεαρών Ρομά στο Πέραμα δεν έγινε με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, αλλά η ομάδα Δίας του Αιγάλεω, που άκουσε στον ασύρματο το συμβάν, έσπευσε να συλλάβει τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr, το περιστατικό εξελίχθηκε ως εξής:

Την καταδίωξη ξεκίνησε ο ομάδα Δίας του Πειραιά στην περιοχή του Ρέντη, αλλά οι τρεις νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν. Κάπου στην περιοχή του Αιγάλεω το κέντρο της Δίας, δίνει εντολή να σταματήσει η καταδίωξη, καθώς τελευταία είχαν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με τραυματισμό αστυνομικών με μοτοσικλέτες.

Υπακούει η ομάδα Δίας του Πειραιά και σταματάει την καταδίωξη. Όμως στο μεταξύ είχε ακούσει για την καταδίωξη η ομάδα Δίας του Αιγάλεω και ξεκινούν μόνοι τους καταδίωξη χωρίς να ενημερώσουν το κέντρο ασφαλείας, ενώ η Δίας Πειραιά είχε σταματήσει. Κάπου στο Πέραμα κλείστηκαν σε αδιέξοδο οι Ρομά, έβαλαν όπισθεν και γκρέμισαν τα δίκυκλα των αστυνομικών. Εκείνοι έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβολούν τους τρεις επιβάτες. Τότε ενημερώνουν το κέντρο ότι υπάρχουν δύο χτυπημένοι τραυματίες και ζητούν ασθενοφόρο κτλ. Από το κέντρο αιφνιδιάζονται καθώς δεν γνώριζαν ότι η καταδίωξη συνεχίστηκε από την Δίας Αιγάλεω.

Στη συνέχεια όταν ερωτώνται αν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός, απαντούν όχι, παρά μόνο ζημιές στις 5 μοτοσικλέτες.

Στο βίντεο που ανάρτησε η «Καθημερινή» ακούγονται καθαρά οι άνδρες της  ομάδας Δίας Αιγάλεω, ενημερώνουν στον ασύρματο ότι δεν υπήρξε τελικά τραυματισμός αστυνομικών.

 

Επίσης ακούγονται να λένε ότι πραγματοποιήσαν όπισθεν, αλλά το δίκυκλο που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ είναι στο μπροστά μέρος του ΙΧ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter