Η ομοφοβική δήλωση του Αμάρε Στούντεμαιρ (Video)

Η ομοφοβική δήλωση του Αμάρε Στούντεμαιρ (Video)

«Αυτογκόλ» έβαλε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ (αν και στο μπάσκετ) όταν ρωτήθηκε για τους gay…

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, οι οποίοι δεν θα είχαν κανένα απολύτως θέμα, ο πρώην παίκτης του ΝBA είχε άλλη άποψη.

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, ο άσος της Χάποελ Ιερουσαλήμ ρωτήθηκε πώς θα αντιμετώπιζε αν συναντούσε έναν gay συμπαίκτη του στο δρόμο για το γήπεδο και η απάντηση που έδωσε μόνον ως “χιούμορ” δεν μπορεί να εκληφθεί.

«Θα πήγαινα να κάνω μπάνιο στην άλλη άκρη του δρόμου, θα διαβεβαίωνα πως θα άλλαζα ρούχα στην άλλη μεριά και θα έπαιρνα διαφορετικό δρόμο για το γυμναστήριο», είπε ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος άφησε μάλλον άφωνη τη δημοσιογράφο, καθώς τον ρώτησε αν αστειεύεται.

Τότε ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Πάντα κρύβεται μια αλήθεια σε ένα αστείο».

Η ερώτηση όμως μάλλον δεν έγινε τυχαία αφού το παρελθόν του είναι ομοφοβικό. Το 2012 και όταν αγωνιζόταν στους Νικς, ο Στούντεμαϊρ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 50.000 δολαρίων επειδή είχε επιτεθεί φραστικά μέσω social media σε άλλο πρόσωπο χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς. Λίγο μετά υποχρεώθηκε να αποσύρει την ανάρτηση και στην απολογία του να δηλώσει υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter