Η οργή της Πάμελα Άντερσον για τη σύλληψη Ασάνζ: Βρετανία, είσαι η π@τ@ν@ της Αμερικής

Η οργή της Πάμελα Άντερσον για τη σύλληψη Ασάνζ:  Βρετανία, είσαι η π@τ@ν@ της Αμερικής

 Έκρηξη οργής για τη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ από την Πάμελα Άντερσον, με την οποία ο ιδρυτής των Wikileaks φέρεται να είχε σχέσεις κατά την παραμονή του στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου και τον επισκεπτόταν συχνά.

Διαβάστε ακόμη: Ένα σκάνδαλο διαφθοράς του προέδρου του Ισημερινού πίσω από τη σύλληψη του Ασάνζ

Με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις, η γνωστή ηθοποιός κατέφυγε στο Twitter επιτιθέμενη κατά του προέδρου του Ισημερινού, αλλά και κατά της Βρετανίας, την οποία μάλιστα αποκάλεσε ως π@τ@ν@ των ΗΠΑ.

«Είμαι σε σοκ… Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι έλεγε. Δείχνει πολύ χάλια. Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Ισημερινέ; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Μεγάλη Βρετανία; Φυσικά – είσαι η π@τ@ν@ της Αμερικής και χρειαζόσουν έναν αντιπερισπασμό από το δικό σου ηλίθιο Brexit» έγραψε, ενώ πρόσθεσε: «Κι εσείς ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός που έχετε για πρόεδρο. Θέλει να ανασυντάξει την βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε όλο τον κόσμο προς τα πίσω. Είστε διαβολικοί και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Κι εμείς θα ανέλθουμε» έγραψε η διάσημη ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ασάνζ συνελήφθη και λόγω του αμερικανικού αιτήματος να εκδοθεί (Video)

Διαβάστε ακόμη: Τζούλιαν Ασάνζ: Δείτε τη στιγμή της σύλληψης – Αγνώριστος προσπαθούσε να μιλήσει (Video)

Διαβάστε ακόμη: #ProtectJulian: Πήραν «φωτιά» οι υποστηρικτές του Ασάνζ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter