Η οργή των φοιτητών σε ορκωμοσία – Αποδοκιμάζουν έντονα τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών (Video)

Η οργή των φοιτητών σε ορκωμοσία – Αποδοκιμάζουν έντονα τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών (Video)

«Κοινό μυστικό» της τοπικής κοινωνίας αποτελούσαν οι παράνομες δραστηριότητες του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος χρηματιζόταν εδώ και πολλά χρόνια για να περνάει φοιτητές στα μαθήματά του.

Βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει τραβηχτεί πριν από τρία χρόνια σε ορκωμοσία φοιτητών, αποκαλύπτει την οργή που υπήρχε ακόμη και τότε στην φοιτητική κοινότητα για τον εν λόγω καθηγητή.

Απίστευτες καταγγελίες

Το γεγονός πως ο 59χρονος καθηγητής στα ΤΕΙ Σερρών έπαιρνε «φακελάκια» προκειμένου να περνάει τις μαθήτριες στο μάθημά του αποτελούσε κοινό μυστικό

Μάλιστα το «φακελάκι» το έπαιρνε συγκεκαλυμμένα, καθώς είχε ως συνεργούς δυο καθηγητές σε φροντιστήρια.

Οι κινήσεις του καθηγητή ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ.

Οι δυο φοιτητές αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή «φακελάκι», αποφάσισαν να απευθυνθούν στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν στο φροντιστήριο για τα δήθεν μαθήματα που θα έκαναν οι δυο φοιτητές και κανόνισαν το ραντεβού, ώστε να δώσουν το «φακελάκι» στους συνεργούς του καθηγητή. Την στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή παραλάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο Αστυνομικών συνελάμβανε ταυτόχρονα τον «καθηγητή φακελάκι» και μάλιστα μέσα στο γραφείο του στα ΤΕΙ.

Καταγγελίες και για παρενόχληση

Παράλληλα μετά τις συλλήψεις έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και τις παραινέσεις του προκειμένου να βρεθούν στο κρεβάτι του ώστε να περάσουν αβίαστα το μάθημα του, πέφτουν «βροχή».

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον καθηγητή στις Σέρρες – Είχε «ταρίφα» 1.700 ευρώ ανά μάθημα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter