Το μέγεθος της καταστροφής μετά την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων κατέγραψε ένα drone που πέταξε πάνω από τον καθεδρικό ναό.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο θόλος έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, με τα 2/3 της οροφής να έχει καταρρεύσει ενώ λείπει και το 93 μέτρων βέλος το οποίο και δεν άντεξε και γκρεμίστηκε.
Ωστόσο, έμειναν όρθια τα δύο ιστορικά κωδωνοστάσια που φιλοξενούν τις τέσσερις καμπάνες του καθεδρικού.
Δείτε το βίντεο
Drone footage shows extent of #NotreDame damage after horrendous fire pic.twitter.com/fMDZqB1vVP
— RT (@RT_com) April 17, 2019
ΣΧΟΛΙΑ
Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.