Η πανδημία «σαρώνει» και ο Κυριάκος κάνει… test drive σε υπερσύγχρονα αυτοκίνητα

Η πανδημία «σαρώνει» και ο Κυριάκος κάνει… test drive σε υπερσύγχρονα αυτοκίνητα

Στον δικό του κόσμο συνεχίζει να βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού μέχρι και σήμερα, που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση, αυτό που συνεχίζει να τον απασχολεί είναι οι βόλτες του και ποιο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει.

Όπως φαίνεται, το αυτοκίνητο έχει βρεθεί ψηλά στην ατζέντα του πρωθυπουργού, τόσο ψηλά που μάλλον μεγαλύτερη σημασία δείχνει στο ποιο αυτοκίνητο θα διαλέξει για να μεταβεί στον προορισμό του παρά ο σκοπός του ταξιδιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει μέσα σε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο είτε απλά ως επιβάτη, είτε να το οδηγεί εκείνος για να του κάνει ένα… test drive. 

Για ένα αντίστοιχο λοιπόν test επέλεξε χθες Τετάρτη να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όχι με ένα όποιο κι όποιο αυτοκίνητο για να κάνει τη δουλειά του όπως θα λέγαμε, αλλά με μια ασημένια BMW X6 M του 2018 που σύμφωνα με το newsauto.gr πρόκειται για ένα αυτοκίνητο δοκιμής.

Αν και ήταν συνεπιβάτης αυτή τη φορά, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε επιλέξει να οδηγήσει ο ίδιος ένα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla μετά από επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Κι όλα αυτά ενώ η χώρα θρηνεί δεκάδες θύματα καθημερινώς και η ανεργία αυξάνεται συνεχώς από την οικονομική κακοδιαχείριση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter