Η «Παπαστράτος» έδωσε διαφήμιση ακόμα και σε εφημερίδες των 500 φύλλων αλλά απέκλεισε το Documento

Ο «πόλεμος» που έχει κηρύξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον οικονομικό «στραγγαλισμό» του Documento κλιμακώνεται.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εταιρεία Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International, απέκλεισε από τη διαφήμιση το Documento, την ώρα που έδωσε διαφήμιση σε όλες τις Κυριακάτικες εφημερίδες. Ακόμα και σε εκείνες που πωλούν μετά βίας 500 φύλλα. Σε όλες πλην του Documento.

Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει θέσει ως στόχο να «στραγγαλίσει» οικονομικά το Documento, ζητώντας από μεγάλες εταιρείες να το αποκλείσουν από τις διαφημίσεις τους. 

Η εφημερίδα αναμένεται να στείλει επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της καθώς πρόκειται για μία κίνηση που στερείται κάθε λογικής.

Ακολουθεί η σχετική διαφήμιση:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.