Η παρέα των… αρίστων: «Αγκαζέ» Μαρινάκης, Μαντούβαλος, Πατούλης και Μώραλης

Η παρέα των… αρίστων: «Αγκαζέ» Μαρινάκης, Μαντούβαλος, Πατούλης και Μώραλης

«Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα», που θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ήταν στην παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά, πριν από μερικές ημέρες.

Όσο μπορεί να «λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή» άλλο τόσο μπορούν να λείψουν από ένα τέτοιο event εκπρόσωποι από την παρέα των «αρίστων». Αυτή τη φορά ήταν ο Πέτρος Μαντούβαλος και ο Γιώργος Πατούλης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με το χρίσμα της ΝΔ, απέδειξε πως διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Πέτρο Μώραλη αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, των οποίων ο συνδυασμός στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι. 

Και να ήθελε να το κρύψει, δηλαδή, η χαρά του δεν τον αφήνει. Γιατί; Όπως θα δείτε και στις εικόνες, φρόντισε να τροφοδοτήσει με καλές πόζες τους φωτογράφους τόσο δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά όσο και στον υπόδικο επιχειρηματία, στην πρώτη σειρά, που… κλείνει και το μάτι.

Σε αυτή την… ευχάριστη -λοιπόν- ατμόσφαιρα έρχεται να προστεθεί ένας ακόμα «εκλεκτός» συνοδοιπόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και πολιτικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Πέτρος Μαντούβαλος, για να κλείσει το «καρέ» (πρώτη φωτογραφία).

Δείτε επίσης: Εκλεκτός και του Μαρινάκη ο Μαντούβαλος (Photos)

Υπενθυμίζεται πως στον κ. Μαντούβαλο είχε επιβληθεί πρωτοδίκως ποινή κάθειρξης 13 ετών για την υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος στην οποία εμπλέκεται. Επισημαίνεται ότι οι δικαστές έδωσαν ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση τους – με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα…

Δείτε επίσης: Δεκατρία χρόνια κάθειρξη στον πολιτικό φίλο του Μητσοτάκη, Πέτρο Μαντούβαλο

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ο λαός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter