Η παρουσίαση του Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ

Η παρουσίαση του Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε τον νέο προπονητή της,Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η Αλ Χιλάλ είχε ετοιμάσει βίντεο με αποσπάσματα από τη ζωή και την καριέρα του πρώην πλέον τεχνικού του ΠΑΟΚ, από τη μέρα γέννησης του μέχρι σήμερα! Παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, αλλά και για τη δυνατότητα να γίνω ο προπονητής της πιο διάσημης ομάδας στην Ασία. Ξέρω ότι εδώ υπάρχει μεγάλο πάθος για την ομάδα και μεγάλες προσδοκίες. Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε και την καρδιά μας, και την ψυχή μας για να έχουμε επιτυχημένη χρονιά και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ. Πολλοί μπορεί να μην ξέρουν πολλά πράγματα για εμένα, καθώς προέρχομαι από άλλη χώρα, από διαφορετικές διοργανώσεις και από διαφορετική κουλτούρα, και πρέπει να δείξω σε όλους ότι ξέρω να κερδίζω τον σεβασμό των ανθρώπων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο που με επέλεξε».

Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρονται και τα εξής: «Βουκουρέστι, 1969. Ένας προπονητής και γιος προπονητή γεννήθηκε. Ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας στη Ρουμανία το 1987 Άρχισε την προπονητική του καριέρα μαζί με τον πατέρα του. Προπόνησε αρκετές ομάδες, μέχρι που έφτασε να προπονεί την εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Ολοκλήρωσε αήττητος το 2019, κατακτώντας το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα… Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητής της Αλ Χιλάλ»

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/Alhilal_Esp/status/1145373568789864448

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter