H «πατάτα» του CNN/Αμανπούρ – Τι απάντησε ο Μητσοτάκης! (Video)

H «πατάτα» του CNN/Αμανπούρ – Τι απάντησε ο Μητσοτάκης! (Video)

Η Κριστιάν Αμανπούρ ιδιαίτερα γνωστή και «δραστήρια» δημοσιογράφος έκανε μια μεγαλειώδη πατάτα στη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο CNN.

Δεν ξέρουμε αν δεν το γνώριζε, ίσως να είχε πάρει φόρα στα εύσημα που θα έδινε στον Έλληνα πρωθυπουργό προκαταβολικά, αλλά στην ερώτησή της για τη στάση του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας Ζαίρ Μπολσονάρου, τι θα του πει αν τον δει στους G20 η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν -οφείλουμε να το ομολογήσουμε άμεση και μάλλον την ευχαριστήθηκε!

Η Αμανπούρ ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την άποψη του αναφορικά με την δημόσια εικόνα του Μπολσονάρο ο οποίος παρά τα μέτρα κυκλοφορεί κανονικά και κάνει χειραψίες. Ερωτηθείς ο Έλληνας Πρωθυπουργός για το τι θα έκανε όταν θα τον συναντούσε στους G20 ο Μητσοτάκης είπε ότι «ελπίζω σύντομα η Ελλάδα να γίνει μέλος των G20!. Αν τον συναντούσα θα του έλεγα ότι κάνει λάθος… Δεν ξέρω αν το κλίμα της Βραζιλίας είναι αλλιώτικο, αλλά ο μόνος τρόπος να προστατευτούμε είναι η κοινωνική απομόνωση».

Η ίδια ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε το λάθος της, εξάλλου δεν θα μπορούσε και διαφορετικά…

Πάλι καλά που δεν μας έβαλε στους G7!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! 

Τώρα πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μπει στους G20 χωρίς βιομηχανία και με κατεστραμένο (παροδικά) τον τουρισμό και εδώ και πολλά χρόνια την οικονομία, μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το ονειρευτεί! 

Διαβάστε επίσης: «Μαύρες» προβλέψεις από τον ΟΟΣΑ: «Βλέπει» έως και 35% μείωση του ελληνικού ΑΕΠ λόγω κορονοϊού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter