Η Πειραιώς τα έχει χαμένα – Είδε το Documento με… δύο πρωτοσέλιδα

Η Πειραιώς τα έχει χαμένα – Είδε το Documento με… δύο πρωτοσέλιδα

Δυστυχώς αυτές τις μέρες έχουμε ξεχάσει κι αυτά που ξέραμε… Εκεί κυρίως στην Πειραιώς έχουν χάσει τα… αυγά και τα πασχάλια!

Κατανοούμε πλήρως τον πανικό τους καθώς δεν περίμεναν η υπόθεση Φλώρου να τους γυρίσει έτσι «μπούμερανγκ» αλλά εδώ γράφονται πράγματα απίστευτα. Εδώ μάθαμε ότι η εφημερίδα Documento θα έβγαινε με… δύο πρωτοσέλιδα!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση-παραλήρημα της ΝΔ αναφέρεται χαρακτηριστικά το εξής απίστευτο: «Το όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και σήμερα στα περίπτερα με δύο πρωτοσέλιδα».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Documento ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Κώστα Βαξεβάνη, με τη ΝΔ προφανώς να θεωρεί πως η ανάρτηση που έγινε στο documentonews.gr με το βίντεο που διαφήμιζε την εν λόγω συνέντευξη, είναι… πρωτοσέλιδο! Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ.

Μάλιστα μετά από λίγο στην ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρεται: «Ακόμη πιο χυδαία ψέματα έχει το δεύτερο πρωτοσέλιδο του “Documento” το οποίο και τελικά εκτυπώθηκε».

Χωρίς να σχολιάσουμε τις (τουλάχιστον αστείες) αναφορές περί «χυδαίων ψεμάτων» και «οργάνων προπαγάνδας» -βλέπετε έτσι χαρακτηρίζουν τη δημοσιογραφία και τα στοιχεία στο Μοσχάτο…- πρέπει να επισημάνουμε το εξής πάρα πολύ απλό πράγμα που είναι αυτονόητο για όποιον γνωρίζει τα πλέον στοιχειώδη στο διαδίκτυο. Άλλο πράγμα το διαφημιστικό βίντεο, άλλο το πρωτοσέλιδο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter