Η… περίεργη λίστα του ΚΙΝΑΛ για την Προανακριτική

Η… περίεργη λίστα του ΚΙΝΑΛ για την Προανακριτική

Πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρει η λίστα με τα ονόματα που προτείνει το ΚΙΝΑΛ να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis που ξεκινάει αύριο.

Συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να έχει αναλάβει τη… βρώμικη δουλειά, αφού έχει επιλέξει να καλέσει, δυσαρεστημένους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δικαστικούς Εισαγγελείς, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το πολύκροτο σκάνδαλο Novartis.

Αξίζει να αναφερθεί πως ανάμεσα στα ονόματα που προτείνει, είναι εκείνα των: Ιωάννη Αγγελή, Ελένης Ράικου, Γεωργίας Τσατάνη, Ευγενίας Κυβέλου και Ισίδωρου Ντογιάκος.

Την ίδια ώρα το ΚΙΝΑΛ προτείνει τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιάννη Φιλιππάκη, τον επιχειρηματία Σαμπί Μυωνή, τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη τον πρόεδρος της ΕΤΑΔ που έκανε καταγγελίες για τον κ. Παπαγγελόπουλο όσον αφορά το Λαγονήσι resort Γιώργος Τερζάκης και τους Κώστα Ράνο και Νίκο Μανία που αναφέρονται στην δικογραφία.

Ωστόσο πρώτο όνομα στη λίστα του Κινήματος Αλλαγής είναι ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ενώ στη συνέχεια αναφέρονται οι: Γ. Στουρνάρας, Ευ. Βενιζέλος, Αντ. Σαμαράς, Π. Πικραμμένος, Δημ. Αβραμόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης. Ανδ. Λοβέρδος, Γ. Κουτρουμάνης, Ανδρ. Λικουρέντζος. Μάριος Σαλμάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter