Η Περιφέρεια Αττικής απαγόρευσε τη δράση Χωρίς Μεσάζοντες στο Πεδίον του Άρεως!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Κυψέλης και του Γκύζη διαπίστωσαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ότι το μηνιαίο ραντεβού ( την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα) με την πρωτοβουλία ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, δεν πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πρωτομαγιάς, που γειτνιάζει με το Πεδίον του Άρεως.

Η αιτία ήταν τελικά, όπως μας πληροφόρησε ο υπεύθυνος της δομής Καραβάνι Αλληλεγγύης "Το Μελίσσι", Δημήτρης Χασάπης, η απαγόρευση από την Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου επικοινώνησε με τον κ. Χασάπη ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γιώργος Δημόπουλος και τον ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν συμφωνεί με αυτές τις πρωτοβουλίες και απαγορεύει τη χρησιμοποίηση του χώρου.

Το ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε στα χρόνια της ακραίας οικονομικής κρίσης, και στην οποία συμμετέχουν παραγωγοί οι οποίοι διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους στους πολίτες σε τιμές προσιτές.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα εκφράσουν οργανωμένα την αντίθεσή τους στην Περιφέρεια Αττικής για την απόφασή της να απαγορεύσει την μηνιαία πρωτοβουλία στο Πεδίον του Άρεως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.