Η πιο καλτ κοπή πίτας στην ιστορία – Όταν οι νεκροθάφτες εύχονται «καλή χρονιά και καλές δουλειές»! (Video)

Η πιο καλτ κοπή πίτας στην ιστορία – Όταν οι νεκροθάφτες εύχονται «καλή χρονιά και καλές δουλειές»! (Video)

Μία διαφορετική τελετή κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας έλαβε χώρα στην Αργολίδα από την Ένωση Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ευθύς εξαρχής να γεννιέται μια αντίφαση μεταξύ των καθιερωμένων ευχών για «υγεία» αλλά παράλληλα και για… καλές δουλειές!

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, παρών στην κοπή της πίτας ήταν ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κοτακίδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, Ραφαήλ Μπαρού, κάνοντας λόγο για ένα παρεξηγημένο επάγγελμα και χαρακτηρίζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου «courier του θεού».

Τα παράπονά τους από το κράτος εξέφρασαν από την πλευρά τους ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και εκπρόσωπος στην Αργολίδα Αλέξανδρος Χρυσικός αλλά και μέλη της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα την έλλειψη ψυκτικών θαλάμων καθώς και θέσεων στα νεκροταφεία.

Αναφέρθηκαν επίσης στο δύσκολο επάγγελμα που κάνουν και πως πιά δεν υπάρχουν νεκροθάφτες αλλά τελετάρχες κηδειών και δεν θα πρέπει να ντρέπονται για το τόσο σημαντικό λειτούργημα που επέλεξαν να κάνουν.

Αναφέρθηκαν επίσης και στον ανταγωνισμό που έχουν οι επαγγελματίες του κλάδου μεταξύ τους και στην προσοχή που πρέπει να δείχνουν για την υγιεινή των ιδίων αλλά και των εργαζομένων τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter