Η πληρωμένη απάντηση της Σβίγκου στον Μαλέλη και ο καβγάς του με τον Κοτρώτσο στον «αέρα» (Video)

Η πληρωμένη απάντηση της Σβίγκου στον Μαλέλη και ο καβγάς του με τον Κοτρώτσο στον «αέρα» (Video)

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην ΕΡΤ, με τη Ράνια Σβίγκου να δίνει πληρωμένη απάντηση στον Σταμάτη Μαλέλη και τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ να γίνεται «μαλλιά-κουβάρια» με τον παρουσιαστή.

Με αφορμή την ονοματολογία για τις εκλογές, και συγκεκριμένα τον Πέτρο Κόκκαλη, η Ράνια Σβίγκου απάντησε στον Σταμάτη Μαλέλη λέγοντας: «Ξαφνικά ανακαλύψατε την διαπλοκή και ξαφνικά ανακαλύψατε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης βρίσκεται πίσω από τη διαπλοκή στη χώρα μας;».

Και συμπλήρωσε ότι ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έχει την ίδια φρασεολογία με το εκδοτικό συγκρότημα συμφερόντων Μαρινάκη, που όλες αυτές τις μέρες έχει στοχοποιήσει τον Πέτρο Κόκκαλη, ενώ ανέφερε ακόμη: «Θλίβομαι όταν βλέπω κόμματα να στέκονται τόσο δίπλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Γνωρίζουμε όλοι τι εκπροσωπεί ο καθένας μας».

«Τα δικά μας γραφεία δεν τα χρηματοδοτεί κανένας επιχειρηματίας όπως αποκαλύφθηκε ότι κάνει ο κ. Μαρινάκης για τη ΝΔ στον Πειραιά. Δε θα μας κάνετε εσείς μαθήματα. Μας ακούει ο ελληνικός λαός και και καταλαβαίνει» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι της «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πώς η φημολογία μίας υποτιθέμενης προχώρησης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει ξαφνικά τέτοια αναταραχή σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική, με τον Σταμάτη Μαλέλη να «σκοτώνεται» στον αέρα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ο Σταμάτης Μαλέλης τον κατηγόρησε εριστικά ότι δεν τον σέβεται και τον διακόπτει συνεχώς, με τους τόνους μεταξύ των δύο να ανεβαίνουν διαρκώς και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ να λέει στον παρουσιαστή της εκπομπής ότι είναι εμπαθής προς το πρόσωπό του, κατηγορώντας τον ότι παίζει παιχνίδια για να ενισχύει το δίπολο.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ότι βρίσκεται στην ΕΡΤ και όχι στο σπίτι του και δε μπορεί να φωνάζει και να συμπεριφέρεται έτσι, τονίζοντας με νόημα ότι δε δέχεται μαθήματα από κάποιον που τον έχει προσλάβει και τον έχει βοηθήσει επαγγελματικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter