H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Tickets, προσφέροντας πρόσβαση σε δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού

H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Tickets, προσφέροντας πρόσβαση σε δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού

Μουσική, σινεμά, θέατρο, αθλητισμός, παιδικά θεάματα και φεστιβάλ, για πρώτη φορά στα φυσικά καταστήματα MediaMarkt, αλλά και στα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr

H Public-MediaMarkt, απόλυτος προορισμός πολιτισμού στην Ελλάδα, συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Viva.gr και εμπλουτίζει την υπηρεσία ticketing, δίνοντας στους λάτρεις του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν εισιτήρια για τ’ αγαπημένα τους θεάματα μέσα από την πλατφόρμα Public Tickets (tickets.public.gr) και από τα 52 φυσικά καταστήματα Public. Παράλληλα, το δίκτυο των Public Tickets επεκτείνεται και στα 12 φυσικά καταστήματα MediaMarkt ανά την Ελλάδα.

Στην ανανεωμένη υπηρεσία Public Tickets, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από εκδηλώσεις, όπως: θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, σινεμά, συνέδρια, μουσεία, σεμινάρια, αθλητικούς αγώνες, φεστιβάλ, stand-up comedy, escape rooms και παιδικές παραστάσεις, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στους λάτρεις των θεαμάτων.

H συνεργασία της Public-MediaMarkt με τη Viva.gr, τη μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων για θεάματα στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την επέκταση της υπηρεσίας Public Tickets στα καταστήματα MediaMarkt, θα διευκολύνει σημαντικά το κοινό, που πλέον θα μπορεί να αγοράσει εισιτήρια από ακόμη περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Viva.gr. Όλα αυτά, στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το έργο των εταιρειών παραγωγής θεαμάτων και κορυφαίων πολιτιστικών φορέων στη χώρα.

Ως σήμερα, οι λάτρεις του πολιτισμού και των θεαμάτων έχουν ανταποκριθεί θερμά στην υπηρεσία Public Tickets. Η συνεργασία με τη Viva.gr την ενισχύει ακόμη περισσότερο και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τον κεντρικό στόχο της Public-MediaMarkt, που δεν είναι άλλος από το να εμπνέει τους καταναλωτές ώστε ν’ απολαμβάνουν τη ζωή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter