Η Πολιτική Προστασία εξαφάνισε από τον χάρτη του κορονοϊού το Άγιο Όρος

Μια σημαντική παράλειψη υπάρχει στον χάρτη της πολιτικής προστασίας για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα τον χάρτη ο οποίος βρίσκεται δημοσιευμένος στον ιστότοπο civilprotection.gr, θα διαπιστώσει ότι λείπει το ένα πόδι της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για το πόδι στο οποίο βρίσκεται το Άγιο Όρος, το οποίο είναι προφανές ότι η Πολιτική Προστασία δεν συμπεριλαμβάνει στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας.

Προφανώς ως «αυτόνομη πολιτεία», μπορεί ν' αποφασίζει για τα μέτρα που θα λαμβάνει. Σε κάθε περίπτωση, το Αγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του ελληνικού κράτους και κακώς δεν συμπεριλαμβάνεται στον χάρτη με την επιδημιολογική κατάσταση κάθε περιοχής. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.