Η «πολύ μεγάλη συγκέντρωση» που ονειρεύτηκε ο Κυριάκος αλλά με… άδεια κερκίδα

Η «πολύ μεγάλη συγκέντρωση» που ονειρεύτηκε ο Κυριάκος αλλά με… άδεια κερκίδα

Οι… «επιτυχημένες» συγκεντρώσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος. Μία ακόμη τέτοια εμφάνιση ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καβάλα στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να μιλήσει στο «κλειστό» της Καλαμίτσας με την προσδοκία να το γεμίσει. Αλλά μάλλον είχε θέσει υψηλά στάνταρ.

Αν και στο τέλος της… «πολύ μεγάλης» όπως ο ίδιος χαρακτήρισε συγκέντρωσης δημοσίευσε μια χαριτωμένη φωτογραφία, όπου πιάνει τη μύτη της συζύγου του Μαρέβας Γραμπόφσκι σχολιάζοντας: «Μετά από μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην Καβάλα! Κάπου την ξέρω την κυρία!», τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. 

Στην τηλεόραση μπορεί ο φακός να παραπλανήσει τους τηλεθεατές αφού πρόκειται για ένα κλασσικό τρικ σε πολιτικές συγκεντρώσεις να είναι μαζεμένοι όλοι σε ένα μέρος για να επικεντρώνεται εκεί η κάμερα και να φαίνεται πως υπάρχει πολύς κόσμος.

Όμως μια φωτογραφία μέσα από το «κλειστό» της Καλαμίτσας που δημοσίευσε το kavalanews.gr μας δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Όπως φαίνεται η μία κερκίδα είναι εντελώς άδεια, κάτι που δείχνει πως η συγκέντρωση ίσως να ήταν και τόσο «μεγάλη» όσο περιγράφει ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά ο πεινασμένος… καρβέλια ονειρεύεται. 


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter