Η πρεμούρα του Μητσοτάκη να αποκαλέσει την πΓΔΜ «Βόρεια Μακεδονία»

Η πρεμούρα του Μητσοτάκη να αποκαλέσει την πΓΔΜ «Βόρεια Μακεδονία»

Προσκολλημένος στο χθες παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθένας αντιλαμβάνεται το γιατί, αφού δεν του βγαίνουν τα χαρτιά.

Και αφού βγήκαμε και πάλι στις αγορές, αυξήθηκε και ο κατώτατος μισθός ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται ακόμα… στις Πρέσπες!

Αυτή τη φορά με νέα του δήλωση διαμαρτύρεται γιατί ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια απλά «Μακεδονία».

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν διαβάζει πολύ, επιμένοντας να ακούει αποκλειστικά τους ακροδεξιούς συμβούλους του!

Είναι σαφές και από τη ρηματική διακοίνωση πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα τεθεί σε άμεση ισχύ αφού εγκριθεί η ένταξη της «πΓΔΜ» στο ΝΑΤΟ από την Ελληνική Βουλή, σταλεί η ρηματική διακοίνωση της Αθήνας στα Σκόπια και απαντηθεί με την έναρξη ισχύος της Συμφωνίας.

Και αυτό γιατί η άλλη πλευρά (η κυβέρνηση της πΓΔΜ) προτιμά να είναι απόλυτα βέβαιη και για την τελευταία «λεπτομέρεια».

Οπότε, ας μην ανησυχεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα του δοθεί σύντομα η ευκαιρία. Θέμα ημερών! 

Αλλά εκεί που δίνει τα ρέστα του πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας εν τη ρύμη του λόγου του, χθες στην Κύπρο έκανε λόγο για ακροδεξιά που αντιδρά στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι ανάξιο ονόμασε τον πρωθυπουργό, τι διχαστικό, τι ανεύθυνο…

Η αλήθεια όμως είναι πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει διαχωρίσει τη θέση του και έχει επανειλημμένα αναφέρει πως δεν ταυτίζει όλους τους διαφωνούντες με την ακροδεξιά…

Αν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ξεφορτωθεί την ακροδεξιά, ας ξεκινήσει από τους ακροδεξιούς συμβούλους του, αφαιρώντας και από το λόγο του τις ακροδεξιές κορώνες…

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, δεν γίνεται!

Η δήλωση Μητσοτάκη

«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter