Η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει «Το Βήμα», αλλά για τα Ellinika Hoaxes πάλι φταίει το Documentonews!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει «Το Βήμα», αλλά για τα Ellinika Hoaxes πάλι φταίει το Documentonews!

Η ίδια η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει το δημοσίευμα του Βήματος, αλλά τα Ellinika Hoaxes μάς λένε, 24 ώρες μετά, πως δεν καταλάβαμε τόσο καλά… τον τίτλο!

Προφανώς, ούτε εμείς, ούτε και η πρεσβεία των ΗΠΑ που αντιλήφθηκε πως ο τίτλος «Ζάεφ και Πάιατ με άκρα μυστικότητα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής» παρέπεμπε σε «μυστική συνάντηση» των δύο ανδρών.

Πάντως ο τίτλος δεν υπονοεί πως πήγαν σε διαφορετικά σημεία για ψάρεμα ή ρακέτες!

Έτσι λοιπόν, αφού η πρεσβεία σχολιάζει στο Twitter το δημοσίευμα ως αναληθές, επανέρχεται ο πρεσβευτής και σε ερώτηση τι είναι αναληθές απαντά:

«Δεν συνάντησα τον πρόεδρο Ζάεφ. Επισκέφθηκα την όμορφη Χαλκιδική την Κυριακή αλλά είμαστε σε διαφορετικές τοποθεσίες. Ελπίζω να χάρηκε την ίδια απίθανη θάλασσα».


Έτσι λοιπόν, αφού αναγκαστικά διαψεύδουν τα περί συνάτησης, «τα χώνουν» και ελαφρώς στο Documento που… δεν κατάλαβε ότι ακριβώς ο τίτλος λέει, χωρίς να το λέει: Εμμέσως δηλαδή σε μια συνάντηση.

«Το ίδιο κατάλαβε, διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, και το documentonews.gr που στο δημοσίευμά του αναφέρει (ότι το ΒΗΜΑ) περιγράφει συνάντηση των δύο ανδρών. Κάτι που δεν ισχύει.», αναφέρουν συγκεκριμένα τα Εllinika Hoaxes…

Αναρωτιόμαστε τελικά, γιατί και η πρεσβεία και ο ίδιος ο πρεσβευτής χρειάστηκε να απαντήσουν σε ένα άρθρο που μόνον τα Hoaxes κατάλαβαν σωστά….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter