Η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει «Το Βήμα», αλλά τα Ellinika Hoaxes καταγγέλλουν το Documentonews!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει «Το Βήμα», αλλά τα Ellinika Hoaxes καταγγέλλουν το Documentonews!

Η ίδια η πρεσβεία των ΗΠΑ διαψεύδει το δημοσίευμα του Βήματος, αλλά τα Ellinika Hoaxes, πιστά στο μένος τους εναντίον μας, μάς λένε, 24 ώρες μετά, πως δεν καταλάβαμε τόσο καλά… τον τίτλο!

Προφανώς, ούτε εμείς -που παρεμπιπτόντως είμαστε κανονικοί δημοσιογράφοι- ούτε και η πρεσβεία των ΗΠΑ, που αντιλήφθηκε πως ο τίτλος «Ζάεφ και Πάιατ με άκρα μυστικότητα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής» παρέπεμπε σε «μυστική συνάντηση» των δύο ανδρών.

Πάντως ο τίτλος δεν υπονοεί πως πήγαν σε διαφορετικά σημεία για ψάρεμα ή ρακέτες!

Έτσι λοιπόν, αφού η πρεσβεία σχολιάζει στο Twitter το δημοσίευμα ως αναληθές, επανέρχεται ο πρεσβευτής και σε ερώτηση τι είναι αναληθές απαντά:

«Δεν συνάντησα τον πρόεδρο Ζάεφ. Επισκέφθηκα την όμορφη Χαλκιδική την Κυριακή αλλά βρισκόμασταν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Ελπίζω να χάρηκε την ίδια υπέροχη θάλασσα».


Έτσι λοιπόν, αφού αναγκαστικά διαψεύδουν τα περί συνάντησης, διότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς, βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν ξανά στο documentonews, καταγγέλλοντας… εμάς για παραπληροφόρηση!

Διότι, για τα… αστυνομικά μυαλά των Ellinika Hoaxes, εμείς και η πρεσβεία δεν… καταλάβαμε ό,τι ακριβώς ο τίτλος λέει, χωρίς να το λέει: Παραπομπή σε συνάντηση.

«Το ίδιο κατάλαβε, διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, και το documentonews.gr που στο δημοσίευμά του αναφέρει (ότι το ΒΗΜΑ) περιγράφει συνάντηση των δύο ανδρών. Κάτι που δεν ισχύει.», αναφέρουν συγκεκριμένα τα Εllinika Hoaxes…

Αναρωτιόμαστε τελικά, γιατί και η πρεσβεία και ο ίδιος ο πρεσβευτής χρειάστηκε να απαντήσουν σε ένα άρθρο που μόνον τα Hoaxes κατάλαβαν σωστά….

Και αναρωτιόμαστε επίσης μέχρι που θα τραβήξει αυτό το ιδιότυπο μένος εναντίον μας και πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η δήθεν αξιοπιστία των καραβανάδων του διαδικτύου, που από τη μανία τους να μας επιτεθούν, βαφτίζουν το κρέας ψάρι.

Όσο και να προσπαθούν όμως, εμείς είμαστε εδώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter