Η πρώτη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη μετά την εκλογή του

Η πρώτη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη μετά την εκλογή του

«Θέλω να σας ευχαριστήσω βαθιά, όλες και όλους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, για να σας εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής μας Δημοκρατίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Πέτρος Κόκκαλης μετά την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

«Ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, θέλω να δηλώσω ότι θα δουλέψουμε σκληρά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των κοινωνικών ανισοτήτων με εργαλείο τους Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ για το 2030 με στόχο ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο σε μια βιώσιμη Ευρώπη.

Θα αξιοποιήσω την εμπειρία μου στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέσα από αυτή, θέλω να συμβάλλω στη στήριξη Δήμων και Περιφερειών της χώρας μας για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών εργαλείων και για τη δημιουργία ευκαιριών βιώσιμης και έξυπνης ανάπτυξης στον τόπο μας, ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους.

Η κίνηση ΚΟΣΜΟΣ θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πιστή στο εκλογικό πλαίσιο της Προοδευτικής Συμμαχίας σε μια κατεύθυνση ουσιαστικής συνέργειας για την πρόοδο της δημοκρατίας, την εδραίωση του κοινωνικού κράτους και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης», αναφέρει ο κ. Κόκκαλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter