Η πρώτη ελληνική διαφήμιση με γκέι ζευγάρι ήρθε από τα Jumbo (Video)

Η πρώτη ελληνική διαφήμιση με γκέι ζευγάρι ήρθε από τα Jumbo (Video)

Οι διαφημίσεις της Jumbo έχουν καταφέρει να αποτελούν πάντοτε θέμα συζήτησης, αλλά όχι πάντοτε με θετικό τρόπο.

Αυτήν τη φορά η εταιρεία εστίασε στην καμπάνια της σε διάφορες ομάδες ανθρώπων που επιλέγουν τα καταστήματα της εταιρείας για κοινούς λόγους, αν και φαινομενικά ζουν διαφορετικές ζωές.

Σε ένα από τα σποτάκια εμφανίζεται για πρώτη φορά ένα γκέι ζευγάρι σε πολυετή σχέση, το οποίο συναντιέται με ένα «φρέσκο» ετεροφυλόφιλο ζευγάρι και δηλώνουν άπαντες ικανοποιημένοι από τα ψώνια τους.

Προς τιμήν της, η εταιρία δε χρησιμοποίησε γκέι “κλισέ” παρωχημένων εποχών και η διαφήμιση έκανε άμεσα τον γύρο του διαδικτύου, με την εταιρία να αναφέρει στο σκεπτικό της:

«Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo “Δημοκρατία της Χαράς”! Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια “Κοινωνικής Παρέμβασης” είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter