Η πρώτη Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή

Η πρώτη Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή

Την πρώτη Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή διοργανώνει η YRE – Antinazi Zone φέτος την Κυριακή 10 Ιουνίου στην παιδική χαρά πλατεία Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή.

Μετά από 25 χρόνια που διοργανώνεται το ετήσιο αντιρατσιστικό κάμπινγκ, και με την συνεχή αύξηση της συμμετοχής στον θεσμό, το επόμενο βήμα είναι μια παιδική γιορτή ενάντια στον ρατσισμό. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για όλες τις ηλικίες αφού όλες οι ηλικίες υπάρχουν στον θεσμό.

Στόχος των κατασκηνώσεων είναι η εποικοδομητική δραστηριότητα των παιδιών μέσα από παιχνίδια, συζητήσεις, εργαστήρια κ.α. με σημαντικά μαθήματα όπως η συλλογικότητα και η διαφορετικότητα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην μετάδοση αυτών των εμπειριών του κάμπινγκ και να προωθηθεί το αίσθημα της ομαδικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η γιορτή θα γίνει στην Παιδική Χαρά στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στην Λαμπρινή, την Κυριακή 10 Ιούνη από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. Θα περιλαμβάνει διαφορετικούς «σταθμούς» δημιουργικής απασχόλησης, κινητικά παιχνίδια και κατασκευές, μουσική, ακροβάτες, face painting, παιδικό βιβλιοπωλείο και πολλές ακόμα δράσεις.

Επίσης, στη γιορτή θα συμμετέχει το Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη δράση «θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά» και την παιδική θεατρική παράσταση «Πινόκιο», ενώ στο χώρο θα λειτουργεί κυλικείο με νερά, καφέδες, χυμούς και φαγητό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter