Η πρώτη παράσταση του Μέσι στο Copa America

Η πρώτη παράσταση του Μέσι στο Copa America

· Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα της Αργεντινής με την Κολομβία

Ο Λιονέλ Μέσι ψάχνει έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και ελπίζει να τον βρει στο Copa America. Η Αργεντινή κατέκτησε για τελευταία φορά το τρόπαιο πριν από 16 χρόνια, το μακρινό 1993, στον Ισημερινό.

Είναι δεύτερο φαβορί, μετά τη Βραζιλία. Ο Μέσι ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του παράσταση στη διοργάνωση, στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου με την Κολομβία, το οποίο θα ξεκινήσει μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Το λεπτό του πρώτου γκολ και ο αριθμός των κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, για το παιχνίδι της Αργεντινής με την Κολομβία, μεταξύ άλλων, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον αριθμό των κόρνερ της Αργεντινής, της Κολομβίας και του αγώνα, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ τριπλής επιλογής, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

Σκοράρει ο Αγκουέρο και κερδίζει η Αργεντινή με 3-1

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε έξι συνδυαστικά στοιχήματα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι να σκοράρει πρώτος ο Μέσι και να εκτελεστούν περισσότερα από 4 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, να σκοράρει ο Αγκουέρο και να κερδίσει η Αργεντινή με 3-1, να ανοίξει το σκορ ο Φαλκάο και να νικήσει η Κολομβία με 1-2, να λήξει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και να μπει το τελευταίο γκολ από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα, να σημειωθεί το πρώτο τέρμα από το 1’ έως το 15’ και να είναι πάνω από 10 τα κόρνερ του αγώνα.

Έξι σενάρια για τον αγώνα της Βενεζουέλας με το Περού

Απόψε στις 22:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του πρώτου ομίλου του Copa America ανάμεσα στη Βενεζουέλα και το Περού.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και γι’ αυτό το παιχνίδι έξι συνδυαστικά στοιχήματα, να σκοράρει πρώτος ο Ροντόν και να κερδίσει με 2-1 η Βενεζουέλα, να ανοίξει το σκορ ο Γκερέρο και να επικρατήσει με 1-2 το Περού, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και να έρθει ισόπαλο το δεύτερο ημίχρονο, να σημειωθεί το πρώτο γκολ από το 31’ έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το τελευταίο από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και να είναι περισσότερα από 10 τα κόρνερ του αγώνα, να μπει το πρώτο γκολ στο πρώτο τέταρτο και να εκτελεστούν 5-6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter