Η Ρένα Δούρου… ξυρίζεται και στέλνει το δικό της μήνυμα κατά των Fake News (Video)

Η Ρένα Δούρου… ξυρίζεται και στέλνει το δικό της μήνυμα κατά των Fake News (Video)

Το δικό της μήνυμα κατά των fake news έστειλε η Ρένα Δούρου με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εμφανίζεται να… ξυρίζεται.

Η Ρένα Δούρου φαίνεται στο βίντεο να ξυρίζεται και μάλιστα με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Αφού τελειώσει το… φρεσκάρισμα λέει:

«Από σήμερα, πρωταπριλιά, ας κόψουμε τα μούσια. Μην διαβάζεις fake news, μην μοιράζεσαι fake news. Κάνε κι ένα google search παραπάνω: Πετάνε οι ελέφαντες; Παραφράζοντας μια πολιτική εκστρατεία που στηρίχτηκε στις ψευδείς ειδήσεις: Ας κάνουμε την αλήθεια σπουδαία ξανά.»

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει την 1η Απριλίου τη δράση «Κόψε τα μούσια – δες το καθαρό πρόσωπο της αλήθειας», που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες απέναντι στο φαινόμενο των fake news και της παραπληροφόρησης, τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 1η Απριλίου είναι παραδοσιακά η μέρα που όλοι λένε… μούσια. Η ΕΕ, λοιπόν, καλεί τους πολίτες να κάνουν τη διαφορά, να κόψουν τα «μούσια» και να γίνουν μέλη της καμπάνιας #KopseTaMousia, την οποία υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα ενάντια στα fake news.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter