Η Ρενέ Ζελβέγκερ θα ήθελε η οικογένεια της Τζούντι Γκάρλαντ να δει την ταινία «Judy» – Αντιδρά η Λίζα Μινέλι

Η Ρενέ Ζελβέγκερ θα ήθελε η οικογένεια της Τζούντι Γκάρλαντ να δει την ταινία «Judy» – Αντιδρά η Λίζα Μινέλι

Μετά τη μεταμόρφωσή της στη θρυλική ηθοποιό της θεατρικής σκηνής και της κινηματογραφικής οθόνης και τραγουδίστριας, Τζούντι Γκάρλαντ στο “Judy”, η Ρενέ Ζελβέγκερ εξέφρασε την ελπίδα ότι η οικογένεια τής αείμνηστης σταρ θα δει τελικά την ταινία, παρ’ ότι την αποδοκίμασε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο βρετανικό show “Lorraine” και εξέφρασε την ελπίδα ότι τα παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού, Λίζα Μινέλι, θα δουν κάποια στιγμή το “Judy”.

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία της Γκάρλαντ δεν είχε καμία συμμετοχή στην ταινία και η οικογένεια επέμεινε ότι δεν σχεδιάζει να παρακολουθήσει το βιογραφικό φιλμ για τις sold-out εμφανίσεις της μεγάλης σταρ στο Λονδίνο το 1968, λίγο πριν το θάνατό της το επόμενο έτος.

“Γνωρίζω ότι οι εκπρόσωποι της οικογένειας και του ιδρύματος έχουν δει την ταινία και αυτό με κάνει να χαμογελώ” ανέφερε η Ρενέ Ζελβέγκερ τονίζοντας ότι θα ήθελε η οικογένεια να δει την απεικόνιση της Γκάρλαντ θετικά. “Είναι ένα συναισθηματικό, ένα προσωπικό και περίπλοκο ζήτημα, αλλά η ελπίδα μου είναι ότι θα αναγνωριστεί ως έκφραση τρυφερότητας και διακήρυξη της σπουδαιότητάς της” σημείωσε.

Η Μινέλι σχολίασε αρνητικά την ταινία στο Facebook και διέψευσε ισχυρισμούς ότι το κινηματογραφικό έργο είχε την έγκρισή της.

“Δεν έχω συναντήσει ποτέ ούτε μίλησα με τη Ρενέ Ζελβέγκερ. Δεν ξέρω πώς ξεκινούν αυτές οι ιστορίες, αλλά δεν εγκρίνω ούτε επικυρώνω την επικείμενη ταινία για τη Τζούντι Γκάρλαντ. Οποιεσδήποτε αναφορές για το αντίθετο είναι 100% μυθιστοριογραφία” έγραψε.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και του Τέλουραϊντ. Η Ζελβέγκερ πέρασε ώρες στην καρέκλα του μακιγιάζ για να μεταμορφωθεί σε Γκάρλαντ και αποκάλυψε ότι έμαθε επίσης να μιμείται τη φωνή της μελετώντας επί ώρες τις φωνητικές ηχογραφήσεις της.

“Η Τζούντι είχε αυτό το δώρο από τους ουρανούς, το οποίο είναι απαράμιλλο” είπε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι προσπάθησε να εξοικειωθεί με το ύφος της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter