Η ρόδα του Συντάγματος μας αποχαιρετά! (Photos)

Η ρόδα του Συντάγματος μας αποχαιρετά! (Photos)

Αποσυναρμολογείται η ρόδα του Συντάγματος, η… καριέρα της οποίας έληξε άδοξα, αφού ουδέποτε λειτούργησε και παρέμεινε ως φωτογραφική ατραξιόν κατά τις γιορτές.

Η αποσυναρμολόγησή της ξεκίνησε σήμερα αφού κατά την πρόσφατη κακοκαιρία είχε χάσει «τα δόντια» της, τις καμπίνες της δηλαδή (διέθετε και καμπίνα VIP με σκούρα τζάμια).

Μπήκε για να μας διασκεδάσει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου η είσοδος θα ήταν ελεύθερη, ενώ στη συνέχεια θα λειτουργούσε με αντίτιμο, άγνωστο για πόσο διάστημα.

Δεν λειτούργησε ποτέ αφού ποτέ δεν πήρε «άδεια» λειτουργίας καθώς αμφισβητήθηκε η ασφάλειά της.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, λόγω του ότι η πλατεία Συντάγματος είναι επικλινής, χρησιμοποιήθηκαν ξύλα για να ευθυγραμμιστεί. Άγνωστο αν θα ήταν ικανά να σηκώσουν το βάρος της.

Η ρόδα ή τροχός που θύμιζε «κάπως» τη ρόδα του Λονδίνου, έστω σε κλίμακα «mini», διέπρεψε στις φωτογραφίσεις, στα κοινωνικά δίκτυα και στην αντιπαράθεση με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμαρχο να προσπαθούν να απαντήσουν στα πολλά ερωτήματα που τέθηκαν και ουδέποτε απαντήθηκαν.

Η ρόδα μάλλον είχε στηριχθεί λάθος, ήταν πιο «κοντή» από τα γειτονικά κτήρια και προφανώς δεν θα προσέφερε ποτέ «πανοραμική θέα».

Έφτασε με θόρυβο, φεύγει αθόρυβα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter