Η ρουσφετολογία και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τη Βουλή (Video)

Η ρουσφετολογία και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τη Βουλή (Video)

Σε μία ρουσφετολογία παλαιού τύπου επιδόθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σε καφενείο στο χωριό του στη Νάξο.

Αφού ενημέρωσε το κοινό πως στον επικείμενο γάμο του είναι καλεσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την πεποίθηση πως στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας – της οποίας, κατά τον ίδιο, θα ηγείται η Νέα Δημοκρατία – θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο…

Μάλιστα αφού έκανε σαφές πως θα έχει πολύ ενεργή συμμετοχή στα πολιτικά της χώρας, με τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν δεν καταφέρει να μπει ο ίδιος στο ελληνικό κοινοβούλιο (!), θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει «τους ανθρώπους που θα είναι στην απόλυτη κορυφή» και θα μπορεί να… προωθήσει το χωριό του.

«Το Σαγκρί (σ.σ. το χωριό) μπορεί, αύριο μεθαύριο να είναι ένα τηλεφώνημα από την προεδρία της κυβέρνησης. Το φέρνω απ’ έξω απ έξω γιατί δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια», λέει χαρακτηριστικά.

Φυσικά, πέρα από την βασική προεκλογική προπαγάνδα, μέσω των Ευρωεκλογών, για τις Εθνικές εκλογές, που αργούν ακόμα, έδειξε τον δρόμο και για τις Δημοτικές, λέγοντας στους παρακαθήμενους τι θα ψήφιζε ο ίδιος, τονίζοντας μάλιστα πως αν εκλεγεί η… επιλογή του θα υπάρχει ένας ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με… την Αθήνα. Αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η επικοινωνία του τοπικά εκλεγμένου φίλου του, θα είναι με τον ίδιο και αυτός με τη σειρά του θα επικοινωνεί με την… «απόλυτη κορυφή της χώρας», γιατί, μην ξεχνιόμαστε, θα έχει και πολύ ενεργή συμμετοχή στα πολιτικά του τόπου.

Γνήσιος Μαυρογιαλούρος προεκλογικής περιόδου στην ελληνική επαρχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter