Η Ρωσία… τρολάρει τις ΗΠΑ με πυραύλους S-400 (Video)

Η Ρωσία… τρολάρει τις ΗΠΑ με πυραύλους S-400 (Video)

Ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας στρατηγικής αμυντικής βιομηχανίας, Rostec, δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πουλήσει συστήματα αεράμυνας S-400 σε οποιοδήποτε έθνος αισθάνεται ανασφαλές και θέλει να “ασφαλίσει” τον εναέριο χώρο του, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, αν το επιθυμεί!

Λίγο πριν από το τέλος του έτους, η Μόσχα συμφώνησε να προμηθεύσει αντιαεροπορικά αντιβαλλιστικά συστήματα S-400 την Άγκυρα, καθιστώντας την Τουρκία το πρώτο κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ που θα ενσωματώσει τη ρωσική τεχνολογία στη δομή άμυνας κράτους-μέλους του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, μόλις παραδοθεί η παραγγελία των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Την Τετάρτη, ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου Rostec, επέκτεινε την προσφορά και προς το… αμερικανικό Πεντάγωνο για την αγορά S-400 Triumf ή SA-21 Growler, όπως είναι γνωστά στο ΝΑΤΟ.

«Το S-400 δεν είναι ένα επιθετικό σύστημα. είναι ένα αμυντικό σύστημα. Μπορούμε να το πουλήσουμε στους Αμερικανούς αν θέλουν», δήλωσε ο Τσεμέζοφ στην Wall Street Journal (WSJ) όταν ρωτήθηκε για το στρατηγικό σκεπτικό πίσω από την πώληση του S-400 στην Τουρκία.

Προφανώς οι Αμερικανοί του Τραμπ και δεν θα τους προτιμήσουν…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter