Η Ryanair κλείνει τη βάση της στην Αθήνα για τον χειμώνα

Η Ryanair κλείνει τη βάση της στην Αθήνα για τον χειμώνα

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στον τομέα των αερομεταφορών, μετά την απόφαση της δημοφιλούς αεροπορικής εταιρείας Ryanair να κλείσει την αεροπορική βάση της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τους χειμερινούς μήνες.

Σε ανακοίνωσή της, η Ryanair επισημαίνει ότι θα μειώσει σε 10 τα δρομολόγια της από την Αθήνα, μειώνοντας τη διαθέσιμη χωρητικότητα κατά 60%, καθώς ζητά ελκυστικότερες χρεώσεις και κίνητρα από τη Fraport, εταιρεία που διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο αερολιμένα της χώρας.

Η εταιρεία θα κλείσει τη βάση της στην Αθήνα από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, διατηρώντας μόνο τα δρομολόγια προς Δουβλίνο, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Μιλάνο, Μπολόνια, Ρώμη, Βουδαπέστη, Κατοβίτσε, Βιέννη και Μάλτα, δίχως στάθμευση αεροσκαφών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ιρλανδική Ryanair εκφράζει την αντίθεσή της στο γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατήρησε «μη ανταγωνιστικές αερολιμενικές χρεώσεις», αν και η εν λόγω εταιρεία κατέχει την τρίτη θέση στο εγχώριο μερίδιο αγοράς, πίσω από την Aegean και τη Sky Express.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter