Η Σάλκε τερμάτισε την συνεργασία της με την Gazprom

Η Σάλκε τερμάτισε την συνεργασία της με την Gazprom

To τέλος της συνεργασίας της με την ρωσική εταιρεία Gazprom ανακοίνωσε η Σάλκε. Πριν από μερικές μέρες είχε προηγηθεί η αφαίρεση του ονόματος της εταιρείας από την φανέλα της ομάδας.

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία ώθησε τους Γερμανούς να λύσουν την επί χρόνια συνεργασία τους με τον βασικό χορηγό της ομάδας και με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα Δευτέρα 28/2 οι «βασιλικοί μπλε» γνωστοποίησαν και επίσημα την απόφαση τους.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε με την έγκριση του εποπτικού συμβουλίου, αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα τη συνεργασία μεταξύ S04 και GAZPROM. Το διοικητικό συμβούλιο και το εποπτικό συμβούλιο βρίσκονται σε συνομιλίες με εκπροσώπους του σημερινού κύριου χορηγού και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο .Η πλήρης οικονομική δυνατότητα δράσης του σωματείου παραμένει ανεπηρέαστη από την παρούσα απόφαση. Η διοίκηση του συλλόγου είναι σίγουρη ότι θα μπορέσει να παρουσιάσει έναν νέο συνεργάτη στο άμεσο μέλλον» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η γερμανική ομάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter