Η σεξιστική επίθεση Φωτήλα σε Αχτσιόγλου και το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η σεξιστική επίθεση Φωτήλα σε Αχτσιόγλου και το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Όταν λείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα προχωρούν σε σεξιστικές επιθέσεις. Αυτή τη συνταγή μαζί με fake news ακολούθησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (πρώην Ποτάμι) Ιάσωνας Φωτήλας κατά την εμφάνισή του στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Από το αμπέχονο και τις υψωμένες γροθιές, πέρασε στο ψηλοτάκουνο και τα ταγιέρ», είπε ο κ. Φωτήλας για να προσπαθήσει να το μαζέψει –ανεπιτυχώς – στη συνέχεια μιλώντας για «σημειολογική» παρατήρηση.

Η επίθεση Φωτήλα προκάλεσε την αντίδραση τόσο του Ανδρέα Πετρόπουλου που συμμετείχε στο πάνελ όσο και των παρουσιαστών της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο», το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, «αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας» (όλη η ανακοίνωση ακολουθεί).

Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, που ταχύτατα εξελίχθηκε σε αναπληρωτή τομεάρχη (διάλυσης της) Υγείας στη ΝΔ, δεν θα μπορούσε να προβεί σε σεξιστική επίθεση γιατί… «δεν είναι στον χαρακτήρα του».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα

«Η άθλια προσωπική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εκχυδαΐζει τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση. Επιπλέον, αναδεικνύει την πολιτική τους αφωνία σχετικά με τα μέτρα κοινωνικού ολέθρου που έλαβε η παράταξή του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την αμηχανία που τους προκαλούν οι πολιτικές ενίσχυσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση.

Όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο.

Η ανοχή του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, σε πρακτικές τέτοιου είδους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Γι’ αυτό και υποχρεούται να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter