Η σιγή των… «προοδευτικών» στην υπόθεση Γεωργιάδη!

Η σιγή των… «προοδευτικών» στην υπόθεση Γεωργιάδη!

Η καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, από την ελληνική Δικαιοσύνη για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, δεν αντιμετωπίστηκε… «σιωπηρά» μόνο από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, αλλά και από το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης!

Ειδικά ο χώρος της Κεντροαριστεράς, που διατείνεται ότι είναι υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης αλλά και απόλυτος εκπρόσωπος του προοδευτισμού, για μία ακόμη φορά προφανώς, ένα θέμα μη πολιτικό – που η ΝΔ επέλεξε να πολιτικοποιήσει – το έκανε… γαργάρα! Μάλλον, για να μην θίξει τον Κυριάκο και το επιτελείο του, που έπεσε «μονό – διπλό» στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον Γεωργιάδη και να αποδείξει ότι αυτός που διώκεται είναι ο… Μητσοτάκης!

Και καλά, το ΚΙΝΑΛ μάς έχει συνηθίσει να μην σχολιάζει σχεδόν τίποτα από όσα μπορεί να κάνουν «βαβά» στη ΝΔ! Αυτή τη φορά, όμως, τόσο το Ποτάμι, όσο και η ΔΗΜΑΡ… σιγήν ισχύος! Γιατί; Να το επαναλάβουμε, μπας και το χωνέψουμε: για ένα θέμα μη πολιτικό, που αφορά όμως σε ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο ασέλγησε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.

Και εις ανώτερα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter