Η Σίτι ανακοίνωσε τον Χάαλαντ έναντι 100 εκατ. ευρώ!

Η Σίτι ανακοίνωσε τον Χάαλαντ έναντι 100 εκατ. ευρώ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ενεργοποιώντας την ρήτρα που είχε το συμβόλαιο του.

Οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον νυν σύλλογο του Νορβηγού δαπανώντας 75 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους. Με αμοιβές μάνατζερ και καταβολή μπόνους, το deal αναμένεται να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του 21χρονου στράικερ είναι 5ετές και θα αμείβεται με 470.000 ευρώ την εβδομάδα, οπότε θα συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμενους παικτες του Αγγλικού πρωταθλήματος.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την 1η Ιουλίου του 2022. Απομένουν οι τελικοί όροι με τον παίκτη», αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι.

Ο Χάαλαντ αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020. Με τη φανέλα των Βεστφαλών έχει αγωνιστεί σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 85 φορές, ενώ μοίρασε 23 ασίστ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter