Η Σοφία Ανδριανού τραγουδά αναζητώντας την σοφία του κόσμου την Παρασκευή 20/5 στο LUX

Η Σοφία Ανδριανού τραγουδά αναζητώντας την σοφία του κόσμου την Παρασκευή 20/5 στο LUX

Η Σοφία Ανδριανού τραγουδά Παρασκευή 20/5/22 στο LUX αναζητώντας την σοφία του κόσμου με πολλούς εκλεκτούς Καλεσμένους: ΜΟΡΦΩ ΤΣΑΪΡΈΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΜΠΕΡΛΉΣ (Διάφανα Κρίνα), JOANNA DRIGO, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ και ο SOLIS BARKI (κρουστά).

Άλλο ένα Δελτίο Τύπου, για άλλη μια Συναυλία, άλλης μιας Τραγουδίστριας. Μάλλον όχι.

Η Σοφία Ανδριανού παρουσιάζει για 3η φορά το νέο της project concept concert με τίτλο «αναζητώντας την σοφία του κόσμου» με υπέροχους εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους και εκπλήξεις!

Φρέσκο Κονσέρτο για Φωνή, Πιάνο, Ακορντεόν και Κοινό σε 109 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα; Μάλλον όχι.

Ένα πρόγραμμα που παραδοσιακά τραγούδια και μικρές ανατροπές συνυπάρχουν με αγαπημένα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας από τους Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Θ.Μικρούτσικο, Σ.Ξαρχάκο, Β.Τσιτσάνη, Μ.Βαμβακάρη, Α.Καλδάρα μέχρι τους Locomondo τον Κ.Βήτα. τους Γ.Καζαντζή, Ο.Περίδη, Κ.Χατζή και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Μετά την 10ετή πορεία της στα μουσικά πράγματα με αξιόλογες στιγμές και συνεργασίες, και μετά τα Μουσικοθεατρικά «Ανδρικά», «Ιδιοσυνκράθια», «Αντιθέσεις Συνθέσεις», «Before and Jazz», «Μαύρη Σκλάβα Ποιήτρια», «Ίδιος ήλιος για όλους», «ΑςΤαίριΜου» και το Συναυλιακό «Φωτόδενδρο» η Σοφία Ανδριανού με το ιδιαίτερο προσωπικό της ύφος επανέρχεται με την πολύτιμη συμβολή δύο εξαιρετικών μουσικών του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και του Δήμου Πολυμέρη στο ακορντεόν, επιλέγοντας μια νέα σύνθεση, με «ακουστικό» ήχο. 

Παρουσιάζει για πρώτη φορά «Του Κόσμου τα Αινίγματα», «Γιατί ποτίζω και τα αγκάθια», «Η Ζωή μου είναι αλλού» και «Είμαι ακόμα ένα Παιδί», τα τέσσερα νέα ερωτικά και υπαρξιακά τραγούδια, με έντονο άρωμα ουσιαστικής εμψύχωσης, σε στίχους και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Νίκου Γερακάρη, από το επερχόμενο EP της, με τίτλο «η σοφία του κόσμου».

Με αφορμή τον νέο δίσκο η Σοφία Ανδριανου δημιουργεί μια νέα μουσική πρόταση. Μια παράσταση χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς που στόχο έχει να είναι “χρήσιμη τέχνη”. Οι επιλογές των τραγουδιών έγιναν βάση των στίχων έτσι ώστε να εμπνέουν αξίες, ιδανικά και αρετές. Στίχους να μας θυμίζουν τα βασικά. Στίχους διαλεγμένους να φτιάχνουν κάτι σαν χάρτη στο χάος. Στίχους να ενδυναμώνουν, να λυτρώνουν, να ενώνουν. 

LUX

Ψαρών 26 & Μαιζώνος, Μεταξουργείο

Κρατήσεις: 2105240888

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter