Η Σοφία Νικολάου είναι η Νέα Δημοκρατία

Η Σοφία Νικολάου είναι η Νέα Δημοκρατία

Δεν είναι ότι ψώνισε μάσκες από κατάστημα με αμορτισέρ, μίνι μάρκετ, εποχιακά είδη, δεν είναι ότι έδωσε συμβάσεις σε εταιρείες που λίγες μέρες πριν πρόσθεσαν τον σχετικό ΚΑΔ ως αντικείμενο εργασίας, είναι ότι ο Βαξεβάνης, ο Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν εμμονή μαζί της επειδή τα έκανε όλα καλά στις φυλακές, δίνοντας, μάλιστα, συγχαρητήρια στον εαυτό της.

*** Εμμονή έχουν μάλλον στον ΣΔΟΕ μαζί της, για κάποιον λόγο που μόνο η ίδια γνωρίζει και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καταγράφει στην πορισματική του αναφορά σημεία και τέρατα σχετικά με το «πάρτι» των απευθείας αναθέσεων επί των ημερών της στη θέση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

*** Είπε επίσης ότι «ταλαιπώρησε ανθρώπους που ήταν δικοί της, όπως αναρχικοί και ο Κοφοντίνας». Δηλαδή, τι; Διορισμένη κρατική λειτουργός έπαιρνε αποφάσεις για τις ζωές ανθρώπων βάσει ιδεολογίας;

*** Η ίδια λέει ότι έχει τα απαραίτητα παραστατικά. Πώς δεν ξέρουμε, μιας και πρόκειται για έγγραφα του Δημοσίου και πως θα αποδειχθεί η αθωότητα της. Μακάρι, αλλά μέχρι τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι υποψήφια βουλευτής. Μπορεί αν θέλει ο Μητσοτάκης να καθυστερήσει τις εκλογές για να την περιμένει, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση η Σοφία Νικολάου δεν μπορεί να είναι υποψήφια. Πόσω μάλλον όταν λίγο καιρό πριν ασχολούμασταν με τον Χειμάρα και τον Πάτση;

*** Εν τω μεταξύ την πείραξε που το πόρισμα έφτασε σε γνώση του Documento. Ερευνητική δημοσιογραφία λέγεται.

*** Τουλάχιστον ο Οικονόμου δεν την κάλυψε όπως η ίδια θα ήθελε.

*** Ξύλο στο Μέγαρο Μουσικής από τα ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς και σπουδαστές δραματικών σχολών που τελούν υπό κατάληψη επειδή τόλμησαν να διαδηλώσουν πριν την άφιξη του Τσιτάχ. Ποιοι είστε ρε που θα του χαλάσατε την εικόνα λίγο πριν τη φιέστα με την υπουργό Εκκλησίας; Συγγνώμη Παιδείας εννοούσα.

*** Ξέρετε ποιος ήταν ο τίτλος της φιέστας στο Μέγαρο Μουσικής; «Τέσσερα χρόνια έργο για την Παιδεία: Τολμήσαμε τη συνολική αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος, από το Νηπιαγωγείο έως το Πανεπιστήμιο και τη Διά Βίου Μάθηση». Μιλάμε την Κεραμέως την κράζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλοι οι γονείς, όλοι οι μαθητές από το προνήπιο μέχρι την τρίτη Λυκείου, όλοι οι φοιτητές κι αυτή κάνει φιέστες για να μας πείσει τι καλά και ωραία τα κάνει όλα στο υπουργείο.

*** Φιέστα έκανε και ο Μπογδάνος και είπε και ένα νέο σύνθημα που βροντοφώναξε με πάθος και ενθουσιασμό. Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Και εγώ που νόμιζα ότι θα πει «εμπρός λαέ, μην σκύβεις το κεφάλι».
Όχι βίντεο δεν θα σας δείξω…

*** Δεν έχει κανένα «ταμπού» η Ντόρα Μπακογιάννη όσον αφορά στην πιθανότητα συνεκμετάλλευσης φυσικών πόρων με την Τουρκία στη Μεσόγειο, χαρακτηρίζοντας ως άκαιρη τη συζήτηση για τα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο.
Μάλιστα…

*** Η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε, επίσης, ότι άλλαξε κινητό μετά τις αποκαλύψεις του Documento πως το τηλέφωνό της, όπως και αυτά του Κώστα και Αλεξίας Μπακογιάννη ήταν υπό παρακολούθηση με το Pretador.

*** Οι καλλιτέχνες είπαν «όχι» στην ΚΥΑ και στη δήθεν λύση που έδωσε, με παρέμβασή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή, τα όσα έγραφαν και μετέδιδαν τα ΜΜΕ 2 μέρες περί λύσης του ζητήματος ήταν ψέματα; Προφανώς και ήταν ψέματα, γιατί απλά αντέγραψαν το non paper του Μαξίμου. Για άλλη μία φορά…
Το αν ντρέπονται ή όχι οι ιδιοκτήτες, οι διευθυντές, οι αρχισυντάκτες και οι δακτυλογράφοι – γιατί δημοσιογράφοι δεν είναι σίγουρα – τα έχουμε ξαναπεί, μην τα ξαναλέμε…

*** Όλοι οι καλλιτέχνες της χώρας ενωμένοι, ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter