Η Σοφία Νικολάου μπέρδεψε τα «προσκόμματα» με τα.... «προσχώματα»

Μία ανακοίνωση πήγε να βγάλει η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου για την υπόθεση του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη αναλύοντας όπως η ίδια ισχυρίζεται όλη την αλήθεια, αλλά και αυτή λάθος είχε.

Η κυρία Νικολάου πιθανότατα κάπου δυσκολεύτηκε, κάπου ξεχάστηκε, κάτι δεν κατάλαβε καλά και μπέρδεψε τα προσκόμματα με τα.... προσχώματα λες και αναφέρεται σε αρχαιολογικές ανασκαφές.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανακοίνωση της: 

«Η Πολιτεία, όχι απλά δεν έβαλε προσχώματα στην επιθυμία του, αλλά τη στήριξε με κάθε μέσο, καθώς η πίστη μας στην εκπαιδευτική διαδικασία, ως "όχημα" επανένταξης των κρατουμένων είναι βαθιά – άλλωστε ήδη η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει να επιδείξει ένα πολυδιάστατο έργο στον τομέα της εκπαίδευσης εντός των φυλακών». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.