Η Σοφία Νικολάου πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη – «Προδόθηκε» από τον αριθμό πρωτοκόλλου!

Η Σοφία Νικολάου πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη – «Προδόθηκε» από τον αριθμό πρωτοκόλλου!

Έξαλλη εμφανίστηκε η Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου κατά του Παύλου Πολάκη ο οποίος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook της διακοπές της κυρίας Νικολάου και της συνοδείας της στην Κω (εννέα ημέρες) με έξοδα του δημοσίου αλλά και δύο απευθείας αναθέσεις για αγορές μασκών.

Η κυρία Νικολάου παρουσιάζει νέο έγγραφο του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (το οποίο και παρουσιάζουμε πιο κάτω σε αντιπαραβολή με το πρώτο.)

Σημειώνει μάλιστα ως απάντηση:

«Κύριε» Πολάκη, επανέρχομαι σε εσάς, διότι, όπως φαίνεται, η χθεσινή «τάπα» στα αδιανόητα ψέματά σας, δεν ήταν αρκετή.»

Σύμφωνα με το νέο έγγραφο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εγκρίνει την μετάβαση της κυρίας Νικολάου και των συνοδών ασφαλείας στην Κω για να επισκεφθεί το κατάστημα κράτησης από τις 6 Αυγούστου έως τις 8 Αυγούστου ενώ σημειώνει πως από την Κυριακή 9 Αυγούστου θα παραμείνει στο νησί με δικές της δαπάνες έως τις 15 Αυγούστου.

Και το δεύτερο έγγραφο αλλά και το πρώτο(κάτω) φέρουν ημερομηνία 28/7/2020 αλλά επίσης μια μεγάλη διαφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου

Το πρώτο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου: 10967

Το δεύτερο που παρουσιάζει η κυρία Νικολάου φέρει αριθμό πολύ μεταγενέστερο του πρώτου: 11524. Δηλαδή μεσολάβησαν 557 καταχωρήσεις!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι πότε αποφάσισαν στο υπουργείο να μαζέψουν τα αμάζευτα της κυρίας Νικολάου;

Ισχύει ακόμα το συνολικό ποσό για τις υπηρεσιακές διακοπές της κυρίας Νικολάου όπως και η μεταφορά δύο υπηρεσιακών οχημάτων και τριών συνοδών ασφαλείας για το διάστημα από 5 έως 17 Αυγούστου που προφανώς θα έφταναν μία ημέρα πριν στο νησί και θα έφευγαν την επομένη της ολοκλήρωσης των διακοπών;

Διαβάστε επίσης: Πολάκης προς Σοφία Νικολάου: Είστε και επισήμως ψεύτρα – Ντροπή σας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter