Η Sony ανακοίνωσε νέα τριλογία για τον Spider-man

Η Sony ανακοίνωσε νέα τριλογία για τον Spider-man

Πλησιάζει η 16η Δεκεμβρίου, ημερομηνία εξόδου του νέου φιλμ του Spider-man με τίτλο «No way home» αλλά η ισχυρή κυρία της Sony Έιμι Πασκάλ προανήγγειλε τη δημιουργία νέας τριλογίας με ήρωα τον «Άνθρωπο- αράχνη».

Οι πιο φανατικοί οπαδοί του Spider-man είδαν στο πρόσωπο του Τομ Χόλαντ τον ιδανικό ερμηνευτή για να υποδυθεί κατάλληλα τον ήρωα της Marvel στη μεγάλη οθόνη.

Η παραπάνω αίσθηση αποτυπώθηκε δυνατά στη θετική εμπορική πορεία των δύο προηγούμενων φιλμ «Far from home» και «Homecoming», γεγονός που έκανε τους παραγωγούς του Spider-man να κλείσουν από τώρα τη συμφωνία για τη δημιουργία μιας νέας τριλογίας με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τομ Χόλαντ στο ρόλο του ήρωα της Marvel. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν κι από την πορεία του «No way home» που βγαίνει στις 16 Δεκεμβρίου σε όλες τις αίθουσες του πλανήτη αλλά οι πληροφορίες μιλούν για μια βέβαιη επιτυχία.

Κι αν ο Τομ Χόλαντ δηλώνει σκεπτικιστής για το αν είναι ωφέλιμο πράγμα για την καριέρα του να υποδυθεί ακόμη τρεις φορές τον ήρωα («ίσως να πρέπει να προχωρήσω» δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του) η Έιμι Πάσκαλ της Sony δηλώνει απόλυτη ικανοποίηση για το γεγονός πως η συνεργασία Marvel- Sony ανανεώνεται για μία ακόμη «τριλογία του Spider-man με πρωταγωνιστή τον Τομ Χόλαντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter