Η Σούπερ Λίγκα ζητάει ραντεβού με τον πρωθυπουργό

Η Σούπερ Λίγκα ζητάει ραντεβού με τον πρωθυπουργό

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είναι κάθετα αρνητικός στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας να ανασταλεί για μία σεζόν η απόφαση για αναδιάρθρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος και η μείωση των ομάδων σε 14 από 16.

Στον Συνεταιρισμό θα επιμείνουν πάντως και θα επιδιώξουν να συναντηθούν για το θέμα με τον πρωθυπουργό.

«Εάν γίνεται να πάμε σε ένα πλάνο με 16 ομάδες, χωρίς να θίγονται τηλεοπτικά συμφέροντα, τότε θέλουμε να πάμε. Εάν όχι όμως να πάμε στην αναδιάρθρωση. Γεωγραφικά πάντως πρέπει να έχουμε παραπάνω ομάδες. Δεν είμαστε σαν ένα νησί όπως η Κύπρος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης στην συνάντηση που είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Λίγκας με τον Γ. Βασιλειάδη. Το πρόβλημα για τις ΠΑΕ είναι ότι στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει 7 απ’ αυτές με την ΕΡΤ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων) έχει συμπεριληφθεί όρος βάσει του οποίου η συμφωνία τους ισχύει και για την περίοδο 2019-2020, εφόσον η Σούπερ Λίγκα διεξαχθεί με 14 ομάδες

«Κάναμε τόσες υποχωρήσεις. Πέρυσι σας έλεγα 12 ομάδες με πλάνο πέντε ετών και μου λέγατε 14 ομάδες με διετές πλάνο. Και έκανα πίσω γιατί ήθελα να βοηθήσω», είπε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν θα είναι καλό για σας, αν θα παραβρεθώ στο ραντεβού σας με τον κ. Τσίπρα. Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε καλή σας επιτυχία. Εγώ την κολοκυθιά δεν πρόκειται να την παίξω. Και κακώς ασχολήθηκα πέρυσι…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter