Η σπάνια περίπτωση μιας 18χρονης που τρώει μόνο ένα κράκερ την ημέρα

Η σπάνια περίπτωση μιας 18χρονης που τρώει μόνο ένα κράκερ την ημέρα

Το σώμα της απορρίπτει κάθε τροφή ή υγρό και δε μπορεί να δουλέψει, να οδηγήσει ούτε καν να περπατήσει μόνη της.

Ο λόγος για τη 18χρονη Ρόουζ Κελμπλ, από το Μέριλαντ, η οποία πάσχει από διάφορες ασθένειες, μεταξύ των οποίων και γαστροπάρεση, που την οδήγησαν στο να τρώει μόνο ένα κράκερ την ημέρα.

Η Ρόουζ τρέφεται με σωλήνα, αλλά δεν το βάζει κάτω, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα παλεύει με την κατάθλιψη, τη φυσική αδυναμία και τη ναυτία που προκαλεί το πρόβλημα υγείας της.

Αν και αντιμετώπιζε αυτήν την κατάσταση όλη της τη ζωή, τα συμπτώματά της χειροτέρεψαν το 2016 λόγω ενός ιού που την οδήγησε ακόμη και στο να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς.

Όπως λέει η ίδια στη Daily Mail: «Κάθε μέρα είναι μια μάχη. Ξυπνάω έτοιμη να παλέψω για να φτιάξω τη ζωή μου όπως ήταν πριν».

Ωστόσο, όπως λέει, όταν είναι στο σπίτι μόνη της μένει ξαπλωμένη σ΄ένα σημείο και δε μπορεί να περπατήσει ούτε μέχρι το μπάνιο.

Η Ρόουζ αναγκάστηκε κάποια στιγμή να εγκαταλείψει και το κράκερ, διότι κι αυτό άρχισε να της φέρνει ναυτία, όπως όλα τα φαγητά και παραδέχεται ότι την ενοχλεί συχνά το γεγονός ότι οι άλλοι γύρω της τρώνε ελεύθερα.

Η κατάστασή της δημιουργεί προβλήματα και στις φιλικές της σχέσεις, μια και, όπως λέει, οι φίλες της προχωρούν με τη ζωή τους, παραμένουν όμως μια αχτίδα φωτός στην καθημερινότητά της.

Με τη βοήθεια μιας συνομήλικης φίλης της καταφέρνει τα βράδια να πηγαίνει για κάποια ψώνια και προσπαθεί για χάρη της να παραμένει αισιόδοξη.

Η Ρόουζ παίρνει πάνω από μια ντουζίνα χάπια την ημέρα και κάνει φυσιοθεραπεία, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να επανακάμψει και θα επιστρέψει και στο κολλέγιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter