Η Σπυράκη μιλά για «διαχείριση» στο προσφυγικό μετά τη νεκρή στο ΚΥΤ της Μόριας και τα μαχαιρώματα στη Σάμο

Η Σπυράκη μιλά για «διαχείριση» στο προσφυγικό μετά τη νεκρή στο ΚΥΤ της Μόριας και τα μαχαιρώματα στη Σάμο

Την ώρα που οι προσφυγικές ροές στην χώρα μας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα και η κατάσταση στα ΚΥΤ της Μόριας και της Σάμου είναι ανεξέλεγκτη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη μιλά για «διαχείριση» στο προσφυγικό.

«Διαχειριζόμαστε το θέμα. Δεν αφήσαμε τη Μόρια να γίνει τεράστια και να γίνει έκρηξη εκεί. Δεν αφήσαμε καμία από τις δομές να συνεχίσουν στην ίδια λογική» είπε η κυρία Σπυράκη μιλώντας σήμερα Παρασκευή στην εκπομπή του OPEN.

Όταν η δημοσιογράφος έσπευσε να την υπενθυμίσει για το γεγονός πως μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στο ΚΥΤ της Μόριας πριν από λίγες ημέρες και τα άγρια επεισόδια με μαχαιρώματα και τραυματισμούς στο ΚΥΤ της Σάμου η κυρία Σπυράκη επέμεινε λέγοντας ότι «αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα και με διάλογο με τους τοπικούς φορείς».

Έτσι για την ιστορία, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στο ΚΥΤ Μόριας αγγίζουν σήμερα περίπου τους 13.800 με την κατάσταση πλέον να είναι ασφυκτική. Ωστόσο, για την κυρία Σπυράκη αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού μάλλον τα βρήκαν σκούρα εκεί στη ΝΔ όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το προσφυγικό πρόβλημα για το οποίο έλεγαν και ξανάλεγαν προεκλογικά πως θα έδιωχναν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως δια μαγείας.

Τώρα μπροστά στο αδιέξοδο μάλλον το μόνο που έχουν να πουν είναι πως το… διαχειρίζονται μόνο που δεν βλέπουμε το αποτέλεσμα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter