Η start-up που ξεκίνησε από την Καβάλα και «ανταγωνίζεται» κολλοσούς του makeup σ’ όλο τον κόσμο!

Η start-up που ξεκίνησε από την Καβάλα και «ανταγωνίζεται» κολλοσούς του makeup σ’ όλο τον κόσμο!

Η UME Cosmetics, μια start-up που ξεκίνησε από την πόλη της Καβάλας, έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του μακιγιάζ με το εκπληκτικό σφουγγαράκι της. Αυτό το μικρό, αλλά ισχυρό εργαλείο μακιγιάζ ανταγωνίζεται με επιτυχία κολλοσούς όπως η Beauty Blender και η Real Techniques, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα στον χώρο του μακιγιάζ.

Η επαναστατική φύση του σφουγγαριού μακιγιάζ της UME Cosmetics έγκειται στο μοναδικό του σχήμα και υφή. Σχεδιασμένο για την τέλεια εφαρμογή τόσο υγρών όσο και προϊόντων πούδρας, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία του μακιγιάζ ή ακόμα και για τον καθημερινό χρήστη.

Η start-up που ξεκίνησε από την Καβάλα και “ανταγωνίζεται” κολλοσούς του makeup σε όλο τον κόσμο

Η εταιρεία έχει σαν στόχο τα σφουγγαράκια της να είναι προσιτά σε χαμηλή τιμή για όλους διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα. Τα σφουγγαράκια τους τελευταίους μήνες δε προλαβαίνουν να φτάσουν στα ράφια της εταιρείας καθώς γίνονται sold out από την παραγωγή.

Οι αποστολές φτάνουν σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Κύπρο, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Γερμανία. Η όλη ιδέα της UME Cosmetics βασίζεται πάνω στο σενάριο του μινιμαλισμού. Less is more, το να έχει στο βαλιτσάκι της η γυναίκα ακόμα λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ, φιλικά προς το περιβάλλον που θα την βοηθήσουν στο καθημερινό της μακιγιάζ.

Ο μινιμαλισμός αντιπροσωπεύει την ιδέα του να ζούμε με λιγότερα, αλλά πιο επιλεγμένα πράγματα, και να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για εμάς. Αντί να επικεντρωθούμε στην απόκτηση αντικειμένων και στην υπερβολική διατήρηση δεσμεύσεων, ο μινιμαλισμός μας προτρέπει να επιδιώξουμε τη διαφάνεια και την απλότητα στη ζωή μας.

Αντί να μας εγκλωβίζει σε έναν κύκλο υπερβολικής κατανάλωσης και πολυσύχναστης δραστηριότητας, μας καλεί να αναζητήσουμε την ελευθερία μέσω της απλότητας και της εσωτερικής ηρεμίας. Έτσι δημιουργήθηκε το καλύτερο σφουγγαράκι μακιγιάζ της αγοράς από τα καλύτερα υλικά και ταυτόχρονα στη πιο προσιτή τιμή για να μπορεί να το αγοράσει ο καθένας.

Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας όχι μόνο απαλή αφή στο δέρμα, αλλά και εξαιρετική αντοχή στην καθημερινή χρήση. Η UME Cosmetics δεν προσφέρει απλά ένα προϊόν ομορφιάς, αλλά φέρνει καινοτομία στον χώρο, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το μακιγιάζ.

Εάν είστε λάτρης του μακιγιάζ και αναζητάτε ένα μοναδικό εργαλείο, το σφουγγαράκι μακιγιάζ της UME Cosmetics αξίζει μια θέση στο βαλιτσάκι σας. Η Καβάλα μπορεί να είναι η γενέτειρα της UME Cosmetics, αλλά η επίδρασή της φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή: Proininews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter