Η Στεφανίδη ζητάει την ελληνοποίηση του συζύγου της, που όμως δεν είναι μαφιόζος…

Η Στεφανίδη ζητάει την ελληνοποίηση του συζύγου της, που όμως δεν είναι μαφιόζος…
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την τιμητική πολιτογράφηση του συζύγου της ζητάει προσωπικά η Κατερίνα Στεφανίδη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η αίτηση εκκρεμεί από το 2020, αλλά ο Μιτς Κρίερ δεν είναι δα κανένας μαφιόζος για να πάρει προτεραιότητα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

 
Αφήστε που η Κατερίνα θεωρείται ανεπιθύμητη από το «καθεστώς», καθ’ ότι η μητέρα της είναι σεσημασμένη Συριζαία…

«Κύριε Πρωθυπουργέ @kmitsotakis , αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έγραψε στο Twitter η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2022 ελληνοποιήθηκε (μαζί με τη σύζυγό του) ο αμφιλεγόμενος Τούρκος επιχειρηματίας Γιασάμ Αγιαβέφε, διεθνώς καταζητούμενος, με θρυλούμενες διασυνδέσεις με την Greek Mafia. Το Documento αποκάλυψε την υπόθεση και τις ενέργειες που έγιναν από την κυβέρνηση (με συστατική επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη) ώστε να δοθεί η ιθαγένεια στο Αγιαβέφε.  

Εξάλλου, τους τελευταίους 12 μήνες πολιτογραφήθηκαν τιμητικά ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ, που έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας στο περυσινό Μουντομπάσκετ στη Μανίλα, και ο Ρώσος παλαιστής Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος θα φορέσει το μαγιό με το ελληνικό εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρώτος εργάζεται στη χώρα μας την τελευταία τριετία, ενώ ο δεύτερος δεν είχε την παραμικρή σχέση μέχρι το 2023.  
Ο Μιτς Κρίερ, που είναι Αμερικανός αλλά παντρεύτηκε τη Στεφανίδη το 2015 και συνεργάζεται μαζί της εδώ και μιάμιση δεκαετία, ζήτησε την ιθαγένεια επίσημα λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το ζευγάρι έλαβε προφορικές δεσμεύσεις για τακτοποίηση του ζητήματος, αλλά τα λόγια έμειναν λόγια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να συγχαρεί δημόσια τη Στεφανίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, αλλά φυσικά δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην εκκρεμότητα της ελληνοποίησης του συζύγου της.

Μεταξύ άλλων, έλαβαν τιμητικά την ελληνική ιθαγένεια η μητέρα και τα δύο μικρότερα αδέλφια των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι Αιγύπτιοι ψαράδες που έσωσαν κόσμο στο Μάτι, ο ηθοποιός Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον, ο Βρετανός ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ και αρκετοί άνθρωποι του πνεύματος και των επιστημών.  Και φυσικά ο διαβόητος Αγιεβέφε, αφού το «παράθυρο» που άνοιξε είναι βολικό για να βολευτούν οι σεσημασμένοι φίλοι της κυβέρνησης…

Διαβάστε επίσης 

Ανασχηματισμός: Υπουργοποιήθηκαν 4 μέλη της εξεταστικής για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82: «Πράσινος» πρωταθλητής διά πυρός και σιδήρου (Videos)

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης γύρισε την πλάτη σε όσους υπέδειξε να απέχουν από τη ψηφοφορία για τα ομόφυλα

Ιταλία: Κρουαζιερόπλοιο του Μ. Ηλιόπουλου που θα φιλοξενούσε αστυνομικούς στη σύνοδο G7 κατασχέθηκε λόγω «άθλιων» συνθηκών υγιεινής (Photos)

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι όροι Πούτιν για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter