Η στενή σχέση της Folli Follie με την ΝΔ – Ο Κουτσολιούτσος σε ομιλία Σαμαρά το 2015 (Video)

Η στενή σχέση της Folli Follie με την ΝΔ – Ο Κουτσολιούτσος σε ομιλία Σαμαρά το 2015 (Video)

Μπορεί στη ΝΔ να έχουν επενδύσει επικοινωνιακά στην υπόθεση Folli Follie, ωστόσο από ότι φαίνεται η οικογένεια Κουτσολιούτσου συνδέεται με τη ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr, ο πατριάρχης της οικογένειας Δημήτρης Κουτσολιούτσος δίνει το παρών και μάλιστα στην πρώτη γραμμή σε ομιλία του Αντώνη Σαμαρά το 2015 όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης με ορίζοντα το 2021 από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο τότε πρωθυπουργός είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα αυτό σε διακαναλική σύνδεση. Μεταξύ των όσων παρακολουθούσαν την ομιλία Σαμαρά ήταν και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος δίπλα σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ. Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα εξαγγέλλει ο τότε πρωθυπουργός.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αποδεικνύεται η σχέση της οικογένειας Κουτσολιούτσου με τη ΝΔ και κορυφαία στελέχη της. Το documentonews.gr είχε αποκαλύψει μία σειρά από επαφές με «γαλάζια» πρόσωπα. Όπως για παράδειγμα η παρουσία της τότε υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στα εγκαίνια καταστήματος της Folli Follie στο Πεκίνο, η κοινή παρουσία των Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη με τους Τζώρτζη και Μαρίζα Κουτσολιούτσου στο glamorous πάρτι της οικογένειας Τραυλού στο Καπανδρίτι το 2017 κτλ.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

27/05/2023, 12:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter