Η στιγμή που έπεσε γέλιο στη Βουλή: «Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα… σωματικά του χαρίσματα»

Η στιγμή που έπεσε γέλιο στη Βουλή: «Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα… σωματικά του χαρίσματα»

«Χείμαρρος» ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά των ψεύτικων κατηγοριών –όπως υποστηρίζει- που του προσάπτουν σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis.

Μεταξύ όμως της μαραθώνιας ομιλίας του υπήρξε και μία στιγμή που γέλιο σκέπασε το ακροατήριο στη Βουλή (ακόμα και στα κυβερνητικά έδρανα) όταν αναφέρθηκε στον… Ρασπούτιν.

«Διάβασα στον Τύπο, λίγες ημέρες μετά τη διπλή κατάθεση της κ. Ράικου, ότι έσπευσε εφημερίδα να υπερασπιστεί την πρώην εισαγγελέα για τη διπλή της κατάθεση. Και μάλιστα το δημοσίευμα έγραφε ότι ο εισαγγελέας πίεσε την κυρία Ράικου. Κι εγώ ρωτάω: Πώς τα γνωρίζει ο εκδότης;», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μεταξύ άλλων, στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis και πρόσθεσε:

«Όμως η κυρία Ράικου είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για μηχανορραφίες που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν αλλά σε άλλους. Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για τα σωματικά του χαρίσματα λέγοντας ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη θέωση (γέλια στο ακροατήριο). Αυτό αρκεί να αποδείξει ότι ποτέ δεν αυτοχαρακτηρίστηκα Ρασπούτιν. Δεν μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου Ρασπούτιν. Μακιαβέλι θα έπρεπε να με λέω…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter