Η στιγμή που ο αρχηγός του Πανιωνίου υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο πρόσωπο (Video)

Η στιγμή που ο αρχηγός του Πανιωνίου υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο πρόσωπο (Video)

Mε κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τη σκηνή του σοβαρού τραυματισμού του αρχηγού του Πανιωνίου, Παναγιώτη Κόρμπου, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης των κυανέρυθρων με τον Παναιτωλικό (3-0) όταν τον είδαν να πέφτει στο χορτάρι σοβαρά τραυματισμένος μετά από σύγκρουση που είχε με τον Λουσέρο.

Ο Π. Κόρμπος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Κυριακή.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις.

Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter