H στιγμή που ο Ερντογάν «μιμείται» τους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους (Video)

H στιγμή που ο Ερντογάν «μιμείται» τους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους (Video)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε το Σάββατο μια χειρονομία που συνδέεται με γνωστή τουρκική ακροδεξιά οργάνωση σε κομματική εκδήλωση στην Μερσίνη, σύμφωνα με την αριστερή εφημερίδα BirGün.

Συγκεκριμένα έκανε τη γνωστή χειρονομία, η οποία θυμίζει λύκο και συνδέεται με το ακροδεξιό κίνημα Idealist Hearths, που είναι επίσης γνωστός και ως “Γκρίζοι Λύκοι”, ενώ απήγγειλε ένα από τα αγαπημένα συνθήματά τους: “Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος , μια πατρίδα. “

Οι Γκρίζοι Λύκοι συνδέονται παραδοσιακά με το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), ένα ακροδεξιό πολιτικό κόμμα το οποίο αναμένεται να αμφισβητήσει τις επόμενες εκλογές ως μέρος συμμαχίας με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν.

Μετά τη χειρονομία αυτή, ο Ερντογάν έκανε τη χειρονομία της Ραβίας, ένα χαιρετισμό τεσσάρων χεριών με τον αντίχειρα να λυγίζει, υποδηλώνοντας την ανυπακοή των Αδελφών Μουσουλμάνων στο καθεστώς Σίσι στην Αίγυπτο.

Όταν τα πλήθη άρχισαν να φωνάζουν στον Ερντογάν για να τους επιστρατεύσει στην επιχείρηση του Αφρίν, αυτός τους απάντησε: 

“Όταν έρθει η ώρα να παραγγελθεί η επιστράτευση, πρώτα εγώ θα έρθω και μετά όλοι εσείς”, τους απάντησε. «Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε.

https://www.youtube.com/watch?v=fAWWWnk77EI

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter